European and Abyssinian breeding

FI*Kassilan

Uutisia

Lapset kasvaa

Posted by Saara Vahtola on November 29, 2011 at 1:25 AM

Sokrun tyttönelikko voi melko paksusti, pikkumusta edelleen muista jäljessä mutta muuten ihan hyvässä hapessa. Ei ole aiemmissa pentueissa ollut näin suurta eroa painoissa tuon ikäisillä eikä varsinkaan jos kaikki ovat samaa sukupuolta mutta aina oppii näköjään jotain uutta. Ja tyttöjä ovat kyllä ainakin ensimmäiseen rokotuskertaan asti kaikki :)

Pululle ollaan etsitty sulhasta, ehdokkaitahan noviisille riittää niin että kasvattaja on leikkinyt hetken tuuliviiriä. Nyt Pulu on isolla rahalla testattu ja kiimakin tekee pikkuhiljaa paluuta joten yritämme päästä kaikkien osapuolien kanssa yhteisymmärrykseen mahdollisimman pian. 

Turun näyttelyssä Kassilat pärjäsivät jälleen mukavasti ja joukolla. Kiki (G.I. Jane) valmistui CH:ksi sunnuntaina, sisarensa Jane (Baby Jane) ja Jalla (Lady Jane) olivat myös keräämässä sertejä. Jallaa sakotettiin tosin lauantaina valkeista hahtuvista leuan alla sertin verran, tuomari uhkasi alusi jopa diskauksella :roll: Eipä olisi arvostanut aikoinaan tytön isoisoisää tämä domare, poikien tähtitaivasturkkeja muistellen... Aina vaan muhkeammiksi kasvavat Aulin "pikkupojat" Hillervo (Gentle Goblin) ja Pellervo (Guaranteed Gnome) herättivät huomiota päillään ja Hillervo pääsi ihan paneeliin asti kokeilemaan onneaan. Pellervon tuomari erehtyi sunnuntaina TP-valinnassa sanomaan poikaa britiksi, ymmärrettävä erhe :D Kalle (Domestic Devil) oli lauantaina myös paneelissa. Sunnuntaina paikalla oli myös Edda (Infinite Ingrid) joka edusti myös tp-valinnoissa.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.