European and Abyssinian breeding

FI*Kassilan

Uutisia

M-pentue syntyi, N- ja O-pentue odotettavissa?

Posted by Saara Vahtola on April 4, 2012 at 12:30 AM

Pulu sai pentunsa 29.3., kuusi hopeatäplikästä lasta ilahdutti kasvattajan aamua. Isot lapset väsyttivät emoa sen verran että seuraavana päivänä käytiin hakemassa piristystä eläinlääkäriltä. Valitettavasti edes emon virkistyminen ei auttanut pienintä tyttöä selviytymään, lapsen paino ei missään vaiheessa noussut 80 grammasta lisäravinnosta huolimatta. Pentu oli kyllä tajuttoman sitkeää tekoa, kuvittelin tuon jo viikonloppuna uupahtavan mutta lopulta jouduin tänään viemään tytön lopetettavaksi. Pienellä on nyt toivottavasti kaikki hyvin eikä enää tarvi itkeä loputonta nälkää. 

Onneksi suurin osa pesueesta voi paksusti ja Pululla on kaikki hyvin. Hieman huvittaa tyttöjen loputon virta, näissä nyt on sentään yksi poika jälleen neljän tytön lisäksi :)

Myös N-pennut ovat hyvää vauhtia muhimassa Rommirusinan mahassa joten kuulemme sieltä suunnalta oletettavasti uutisia n.14.4.

Eikä kahta ilman kolmatta, Jane kävi onnistuneella kehdonryöstöretkellä edellisviikonloppuna :D Jos kaikki tähdet asettuvat todella nuoren parin kohdalla oikein niin O-pentue näkisi päivänvalon toukokuun lopulla.

Tänään juhlistamme myös Mustin 8-vuotissynttäreitä, vastaanotto Piikkiössä tais kyllä mennä jo...

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.