European and Abyssinian breeding

FI*Kassilan

Uutisia

Rasittava mutta hedelm?llinen Ruotsin reissu takana

Posted by Saara Vahtola on July 12, 2012 at 4:25 AM

Eli käväisimme Helsinborgissa vaihtamassa pentuja, Tanskaan lähtivät Mighty Mouse ja Naiad, vaihdossa tuli DK*Boholdt Duchess, kilpikonnasavuksi toistaiseksi rekisteröity suloinen pikku purisija.

Matkaa voi luonnehtia erittäin raskaaksi ja kalliiksi, Kööpenhaminaan olisi päässyt halvimmillaan 35€ lentäen kun taas laivamatkoihin, dieseliin, leirintäalueen maksuihin ja muihin välttämättömyyksiin sain kulumaan kolmisen tonnia... Eli jos tästä on jotain oppiminen, köyhän ei pidä miettiä hiilijalanjälkiään koska muuten ei jää rahaa ruokaan :)

Mutta näyttely Haningessa sujui yli odotusten, Sintsi (Heinäkuun Heila) ja Markku (Honey´s Meringue) valmistuivat molemmat lauantaina International Champion-titteliin ja saivatpa jopa sunnuntaina seuraavan luokan sertit ja Markku yllätti iloisesti tutustumalla myös ruotsalaiseen paneelikäytäntöön :)

Hertan (Boholdt Duchess) väri vaihdettiin kilpikonnasavusta kilpikonnatabbyksi tyttären kehrätessä ja puskiessa tuomareita enemmän kuin laki sallii. Lyylikin ihastutti tuomareita hienoilla raidoillaan ja upean puhtaalla hopeavärillään mutta valitettavasti samalla tuomarilla oli yhdeksän muutakin nuorta joten olimme erittäin tyytyväisiä edes pääsystä valintoihin.

Ruotsiin lähdemme varmasti uudemmankin kerran mutta henkilöautolla tai julkisilla :)

Ensi sunnuntaina on Pulun vuoro esiintyä ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa Porin näyttelyssä ja elokuussa ryykäämmekin kaikkien kynnelle kykenevien kanssa URK:n eurooppalaisten erikoisnäyttelyyn.

Siihen mennessä kuulemme myös toivottavasti tulevia vauvauutisia Murun kasvavasta mahasta päätellen ;)

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.