European and Abyssinian breeding

FI*Kassilan

Uutisia

Uusi tietokone, vanha typer? nettisivuohjelma...

Posted by Saara Vahtola on November 11, 2012 at 12:05 AM

Kassilassa ei ole sivujen perusteella tapahtunut mitään kesän jälkeen, todellisuudessa kasvattaja on tapellut vanhan koneensa kanssa ja freewebsin idioottimaisten ohjelmistopäivitysten parissa. Joku saattaa huomata että sivujen tausta on muuttunut sitten viime näkemän, websin pissipäät mainostivat uutuutensa kokeiluversiota josta olisi pitänyt voida palata vanhaan mutta kuinkas sitten kävikään... Äiti sponsoroi kasvatustani uudella koneella ja pääsin tappelemaan oikein kunnolla sivujen pariin mutta uusi konekaan ei auta tämän formaatin typeryyteen.

Hetken kestää vielä että löydän näistä uusista teemoista ja värivalikoimista silmää miellyttävimmän jota jaksaa sitten pitempään katsella, olen nimittäin huomannut että tekstien ja kuvien asettelu vaihtuu aina teeman vaihduttua joten oletettavasti joudun jälleen tekemään kaikki sivut uusiksi. Ei ole ihan mikään pikku homma enää, osa vanhoista sivuista on jo jäänyt unholaan kiitos edellisten päivitysten, yritän pitää pinnalla nykyiset :)

Murulle ei niitä pentuja kesällä saatu, hervoton maha sille kasvoi eli taisi olla valeraskaana tai muuten vaan otti uudesta emännästään syömisessä liikaa mallia... Tapasivat Jessen kera uudestaan nelisen viikkoa sitten ja pohdin tässä uteliaisuuteni tyydyttämistä ultralla kun ei tuosta taaskaan ihan varmasti selvää ota. Pari viikkoa vielä niin tilanne selviää johonkin suuntaan ultraamattakin.

Eurooppalaisista seuraavana vuorossa olisi Helsingissä Emmillä asustava I-tyttö Katla, nyt vaan jännään ehtiikö Sintsi kiilata väliin kun sovimme juuri treffit parin viikon päähän. Tosin Sintsin oli pakko tietenkin kihlauksen kunniaksi aloittaa ensimmäinen kiima kesän jälkeen joten voipi olla ettei pari viikkoa riitä talvijuoksun tauoksi.

Loppukevennykseksi huvittava näyttelyuutinen Tallinnasta, Pikku Idiootti eli Kassilan Lystikäs Lyyli oli tänään tuomarin mielestä sinihopea. Lyyli on täten palannut vuodentakaisiin lähtöasetelmiin, alunperin tyttö rekisteröitiin sinihopeatiikeriksi, sitten hopeatäplikkääksi josta vaihtui melko nopeasti takaisin tiikeriksi eli menossa on järjestyksessä kolmas rekisterikirja. Mielenkiinnolla odotan, josko tämä kameleontti osoittautuu huomenna sinihopeatäplikkääksi? 


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.