European and Abyssinian breeding

FI*Kassilan

E-pennut 6.11.2007

i: IDP*Wave´s Kappa A Zan Magic Pocemon (EUR ds 24)

e: SP, GIC  Silkkiturkin Lumia (EUR g)

sukutaulu

kuvia


Ensimmäinen värikkäämpi pentue :)

poika:

IC Elävä Elvis (EUR ds 23) Kloppi

tytöt:

Eksynyt Enkeli (EUR es 24) Enja

CH Erheetön Enne (EUR f 23) Erika

Etevä Emäntä, DM (EUR gs) Emma


E-pentueella on ollut hieman muita lapsia myrskyisämpi alkutaival, Helmi-emo jouduttiin keisarileikkaamaan eikä heti herättyään ymmärtänyt lapsiaan hoitaa. Helmi kylläkin löysi äidinvaistonsa hyvin nopeasti mutta kolme päivää leikkauksesta jouduttiin parsimaan rouvan maha uudelleen tikkien auettua ja seuraava kuukausi kului leikkaushaavaa parannellessa. Helmiä ei voinut päästää hoitamaan pentuja vapaasti vaan sai imettää kaksi kertaa päivässä nisänsä tyhjiksi. Lopun aikaa kasvattaja ruokki pentuja vastikkeella ja Riiviö toimi pentujen lämpötyynynä ja pyllyjen pesijänä. 

Eikä tässäkään vielä kaikki, Enja syöksysukelsi kirjahyllystä parikuukautisena ja mursi lonkkansa. Ensimmäiseltä ell-käynniltä toimme sitten muille pennuille tuliaisina jonkun mahataudin. Enjan leikkiessä häkkilintua oli Klopin vuoro vierailla eläinlääkärissä. Muissakin pentueissa on kohellettu ja lääkitty mahoja mutta ei ole tarvittu suuremmin eläinlääkärin apua, Enja tarvitsi ihan kirurgin veistä ja lisää häkkilepoa. 

Mutta kaikki neljä selvisivät hengissä ja ovat jo saaneet omia pentuja, olipahan mieleenpainuva alku


Kloppi on K-pennun isä, Emma G-pentujen ja Lumihelmen A-pentueen emo, Erica H-pentujen ja Taikapeikon A-pentujen ja Enjalla on yhdet pennut FollowMe-kissalassa. Emma sai helmikuussa 2013 DM-tittelin neljän G-pennun ja yhden Lumihelmen A-pennun saavutettua IC-tittelin :)

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.